Dacă întâmpinați dificultăți in adăugarea produselor in Cos va rugam sa sunati la numarul de telefon 0763.055.545

Magazin Accesorii Apicole Bucuresti

Primii nostri pasi in domeniul apicol au inceput in 2006, in judetul Buzau, in atelierul propriu, in care mesteri cu experienta si daruire realizeaza stupi de albine din materiale de calitate, la cele mai bune preturi.

Apoi, am deschis magazinul de accesorii apicole din Bucuresti, reusind sa va oferim o gama variata de produse. Datorita utilizarii magazinului online si colaborarii cu distribuitori directi, fara interventia intermediarilor, am reusit sa obtinem pentru dvs. cele mai bune preturi la toate uneltele si accesoriile prezente in oferta noastra.

Dintre produsele si accesoriile apicole oferite, mentionam:

Magazinul nostru de accesorii apicole din Bucuresti deserveste apicultori atat din capitala, cat si din tara, produsele fiind livrate cu promptitudine la adresa dorita si conform modalitatii de plata alese de dvs.

Magazinul online de accesorii apicole va ofera si posibilitatea de a compara caracteristicile produselor prezentate, de a naviga usor printre zeci de produse si a alege in final produsul dorit si potrivit cerintelor dvs.

 

Pentru mai multe informatii si detalii legate de produsele si promotiile noastre, contactati magazinul nostru de accesorii apicole din Bucuresti.