Dacă întâmpinați dificultăți in adăugarea produselor in Cos va rugam sa sunati la numarul de telefon 0763.055.545

Oferta Magazin Apicol Online

24 h pe zi, 7 zile din 7 veti gasi o oferta atractiva in magazinul nostru de utilaje apicole online pe care il vizitati. Oricand, din fotoliul comod al casei dvs., de pe telefon in timp ce asteptati la semafor sau in orice moment al zilei, in numai cateva secunde, puteti accesa o gama vasta de produse, utilaje, stupi si alte produse apicole necesare atat pentru apicultorii profesionisti, cat si pentru cei care traiesc apicultura ca hobby. Un alt mare avantaj al magazinului apicol online il reprezinta faptul ca nu mai trebuie sa pierzi timp si sa vii pana la o anumita adresa unde se afla un magazin fizic. In domeniul online, distanta se estompeaza si kilometrii dispar. Poti oricand accesa un magazin din Bucuresti sau din orice colt al lumii. Noi va oferim transport rapid si sigur catre orice locatie din Bucuresti si din tara, in cel mai scurt timp cu putinta.

Oferta magazin apicol online acopera intreg spectru de instrumente necesare unui apicultor:

Oferta pentru stupii din lemn, realizati din scandura de rasinoase uscata artificial, in atelierul propriu din Buzau de catre mesteri priceputi si daruiti meseriei lor, este completa si adaptata nevoilor dvs.

 In categoria unelte apicole, veti regasi dalti si afumatori apicole, perii apicole si diverse unelte apicole, precum aparat electric pentru lipit faguri, cutit pentru curatat ramele, ondulator sarma, sula si pinteni apicoli.

Oferta magazinului nostru de utilaje apicole online continua cu centrifugi apicole realizate din materiale de calitate, inox alimentar, si linii automate de procesare si ambalare miere la preturi bune, in gama de unelte destinate acestor operatiuni regasindu-se maturatorul de miere din inox, de 50 sau 100 kg, si site din inox, simple sau duble.

In timp ce topitoarele de ceara de albine pot fi pe gaze, electric, pe lemn sau solar, colectoarele se impart in doua categorii: pentru propolis si polen.

 

Pentru a gasi o  oferta magazin apicol online foarte avantajoasa, accesati pagina principala. Suntem siguri ca veti gasi utilaje apicole de calitate la un pret foarte bun.