Dacă întâmpinați dificultăți in adăugarea produselor in Cos va rugam sa sunati la numarul de telefon 0763.055.545

Utilaje Apicole Preturi De Vanzare

Magazinul nostru online va ofera o gama completa de utilaje apicole de vanzare la cele mai bune preturi din domeniu. În cadrul magazinului online, puteti consulta intregul inventar de unelte si utilaje apicole necesare, realizate numai din materiale de calitate, care garanteaza profesionalismul, experienta si daruirea noastra in domeniul apicol.

Datorita colaborarii cu importatori directi si utilizarii unui magazin online, am reusit sa va oferim utilaje apicole la cele mai bune preturi, de care dvs. aveti nevoie pentru a initia sau dezvolta o afacere in domeniul apicol.

Accesoriile si utilajele apicole de vanzare sunt prezentate in detaliu, pentru ca dvs. sa puteti consulta si compara cat mai multe produse, alegand astfel cel mai bun produs necesar afacerii dvs.

Iata cateva unelte si utilaje apicole prezente pe site-ul nostru la preturi reduse:

 

Principalele caracteristici ale produselor oferite:

  • Stupii de lemn, realizati in atelierul propriu din Buzau, sunt facuti din scandura de rasinoase uscata artificial, sunt asamblati, chituiti si slefuiti, necesitand doar vopsirea. Oferta este completata de accesoriile pentru stupi, extrem de utile pentru apicultor.  
  • Uneltele apicole ieftine care nu trebuie sa lipseasca din inventarul apicol sunt zincate sau din inox si cuprind dalti, afumatori, perii.
  • Centrifugile noastre apicole sunt recomandate de calitatea materialelor utilizate, inoxul alimentar, care asigura o functionare impecabila si preturi imbatabile.
  • Uneltele si masinile pentru descapacire rame au preturi bune si sunt realizate din materiale de calitate.
  • Gama de topitoare de ceara albine: topitor ceara pe gaze, electric, pe lemn sau solar. Preturi bune.
  • Echipamentul de protectie pentru apicultura este complet si extrem de util, fiind compus din combinezon apicol, masca, manusi apicole si bluza.

 

Oferta noastra de utilaje apicole de vanzare la cele mai bune preturi poate fi consultata pe pagina principala.