Dacă întâmpinați dificultăți in adăugarea produselor in Cos va rugam sa sunati la numarul de telefon 0763.055.545

Magazine Apicole Bucuresti

Avand o indelungata experienta in domeniul apicol, din anul 2006, producem stupi si articole din lemn in atelierul propriu din judetul Buzau, oferind clientilor nostri produse de foarte buna calitate la preturi accesibile. Magazinul apicol din Bucuresti va asteapta cu produse realizate din materiale de calitate, conform standardelor internationale si la cele mai bune preturi datorita unei colaborari de durata cu importatori directi, fara intermediari, totul pentru imbunatatirea afacerii dvs. apicole.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale magazinului apicol din Bucuresti este reprezentat de preturile mici ale produselor, datorita faptului ca noi nu platim sume mari pentru chiria unui magazin, pentru un personal numeros si alte servicii de depozitare si intretinere. 

 

Stupii din lemn din magazinul apicol din Bucuresti sunt realizati din scandura de rasinoase uscata artificial de mesteri priceputi si daruiti meseriei lor.

In oferta de unelte apicole, veti regasi dalti si afumatori apicole, perii apicole si diverse unelte apicole, precum aparat electric pentru lipit faguri, cutit pentru curatat ramele, ondulator sarma, sula si pinteni apicoli.

Oferta magazinului apicol continua cu centrifugi apicole realizate din materiale de calitate, inox alimentar, si linii automate de procesare si ambalare miere la preturi bune, in gama de unelte destinate acestor operatiuni regasindu-se maturatorul de miere din inox, de 50 sau 100 kg, si site din inox, simple sau dubla.

In timp ce topitoarele de ceara de albine pot fi pe gaze, electric, pe lemn sau solar, colectoarele se impart in doua categorii: pentru propolis si polen.

 

 

Desi exista mai multe magazine apicole, numai in cadrul magazinului nostru apicol din Bucuresti veti gasi cele mai interesante oferte si noutati despre produsele si instrumentele necesare apicultorului.